Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Tesil 7x14 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tesil från AdHoc. Ta av locket och lägg i det te du önskar.

Du kan använda både lösviktste och tepåsar. Sätt på locket och lägg ägget i en kopp med varmt vatten.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Stelton - Nohr Slow Brew Kaffetratt Black metallic

Nohr Slow Brew Kaffetratt från Stelton är en finmaskig kaffetratt speciellt utvecklad för pour over-kaffebryggning direkt i serien Nohrs serveringskanna. Nohr Kaffetratt har ett finmaskigt nät som bara släpper igenom det aromatiska nybryggda kaffet. Tratten används utan pappersfilter och är återanvändbar vilket gör den skonsam mot miljön.

Nohr-serien designades av Søren Refsgaard och består av en kaffetratt, en gooseneck vattenkittel, ett kaffefilter för cold brew och en serveringskanna i glas. Önskan har varit att skapa en kaffeserie för kaffeentusiaster som vill ha den ultimata smakupplevelsen. Att brygga gott kaffe är ett hantverk som kräver tid och närvaro – vilket understryks av lugnet och enkelheten i designen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024