Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Orient Tekanna 18x15 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tekanna från AdHoc. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Bodum - Assam Tekanna med filter 0,5 L Svart

Upplev konsten att brygga det perfekta teet med ASSAM tekanna med tesil, från Bodum Denna innovativa tekanna med tesil använder samma system som Bodums pressobryggare, vilket garanterar en exceptionellt ren och fräsch smak.Ett elegant tillägg till alla teälskares hem: Denna tekanna med tesil är lika praktisk som vacker. Tillverkad av värmebeständigt borosilikatglas och med en klarhet som låter dig följa med när ditt te drar sig till önskad styrka. Tryck sedan ner kolven för att stoppa bryggningen.Perfekt för användning med lösa teblad eller tepåsar. Denna tekanna med plastsil och färgat plastlock tar bryggningen till nästa nivå och förvandlar tekonsten till en visuell upplevelse.Funktioner och fördelar:- Innovativ tekanna i glas med tesil som brygger te till önskad styrka utan att behöva ta bort tesilen.- Patenterat system som stoppar teets bryggning så fort kolven trycks ner, vilket förhindrar att teet blir bittert.- Tillverkad av värmebeständigt borosilikatglas som inte påverkar eller försämrar smaken på din dryck.- Transparent glas som låter dig se när ditt te har nått önskad styrka.- Silen är tillverkad av slitstark plast för långvarig användning.- Färgglatt plastlock i olika färger för att matcha din stil.- Perfekt för användning med lösa teblad och tepåsar.- Enkel att använda och rengöra.- Kan diskas i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024