Alessi - Alessi SÅLD Alessi Mussepigg-tekanna

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tekanna i form av Mussepigg formgiven av Michael Graves för Alessi.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tekannor från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Iittala - Raami Tekanna 1,1 L

Tekannor från Iittala

Här har vi samlat Tekannor från Iittala.
Upp till 31% rabatt
Kockums - Tekanna 2 L Grön

Tekannor från Kockums

Se produkter inom Tekannor från Kockums.
Upp till 30% rabatt
Spode - Morris & Co Tekanna 1,1 L Honeysuckle

Tekannor från Spode

Se produkter inom Tekannor från Spode.
Upp till 25% rabatt
Degrenne - Salam Tekanna 1 L Helsvart

Tekannor från Degrenne

Här har vi samlat Tekannor från Degrenne.
Upp till 23% rabatt
Denby - Halo Tekanna 0,44 L Blå-svart

Tekannor från Denby

Se vad Denby har inom Tekannor.
Gefle - Svart tekanna

Tekannor från Gefle

Utforska allt inom Tekannor från Gefle.

Se gärna också

Bodum - Assam Tekanna med filter 0,5 L Svart

Upplev konsten att brygga det perfekta teet med ASSAM tekanna med tesil, från Bodum Denna innovativa tekanna med tesil använder samma system som Bodums pressobryggare, vilket garanterar en exceptionellt ren och fräsch smak.Ett elegant tillägg till alla teälskares hem: Denna tekanna med tesil är lika praktisk som vacker. Tillverkad av värmebeständigt borosilikatglas och med en klarhet som låter dig följa med när ditt te drar sig till önskad styrka. Tryck sedan ner kolven för att stoppa bryggningen.Perfekt för användning med lösa teblad eller tepåsar. Denna tekanna med plastsil och färgat plastlock tar bryggningen till nästa nivå och förvandlar tekonsten till en visuell upplevelse.Funktioner och fördelar:- Innovativ tekanna i glas med tesil som brygger te till önskad styrka utan att behöva ta bort tesilen.- Patenterat system som stoppar teets bryggning så fort kolven trycks ner, vilket förhindrar att teet blir bittert.- Tillverkad av värmebeständigt borosilikatglas som inte påverkar eller försämrar smaken på din dryck.- Transparent glas som låter dig se när ditt te har nått önskad styrka.- Silen är tillverkad av slitstark plast för långvarig användning.- Färgglatt plastlock i olika färger för att matcha din stil.- Perfekt för användning med lösa teblad och tepåsar.- Enkel att använda och rengöra.- Kan diskas i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024