Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt ljusgrön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw To Go Termosflaska 0,5 L Matt ljusgrön från Aida passar till både varm och kall dryck. Den behändiga storleken gör att den lätt får plats i väskan och med praktisk skruvkork är flaskan enkel att öppna.

Finns i fler färger.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Termosflaskor från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Svart

Termosflaskor från Stelton

Visa produkter inom Termosflaskor från Stelton.
Upp till 11% rabatt
Aida - Raw Termosflaska 0,5 L Roseguld

Termosflaskor från Aida

Utforska allt inom Termosflaskor från Aida.
Upp till 21% rabatt
Hay - Sowden Termosflaska 35 cl Ljusgul

Termosflaskor från Hay

Se vad Hay har inom Termosflaskor.
Upp till 30% rabatt
Les Artistes - Bottle Up Design Termosflaska 0,5 L Tropiska Djur

Termosflaskor från Les Artistes

Här har vi samlat Termosflaskor från Les Artistes.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Thermo Termos 1 L Silver/Vit

Termosflaskor från Zwilling

Missa inga bra priser på Termosflaskor från Zwilling.
Joseph Joseph - Loop Termoflaska 0,5L Blå

Termosflaskor från Joseph Joseph

Se produkter inom Termosflaskor från Joseph Joseph.

Se gärna också

Stanley - Stanley Quencher Tumbler 1,18 L Vit

Stanley Quencher Tumbler/Termos med handtag och sugrör 1,18 L från Stanley är perfekt för pendling, studioträning, dagsutflykter eller på din veranda. Tack vare Stanleys vakuumisolering håller din dryck sig iskall timme efter timme. Det avancerade FlowState™-locket har en roterande lockposition med tre lägen. Det ergonomiska handtaget har bekvämt grepp för enkel bärning, och den smala basen passar i nästan alla bilhållare.Stanley som varumärke har en rik historia som sträcker sig över 100 år. Stanley-termosen uppfanns av William Stanley Jr., som förändrade sättet varma drycker förvarades och konsumerades för alltid år 1913. Han kombinerade vakuumisolering med styrkan hos stål i en bärbar flaska när han skapade den ståltermos vi känner och älskar idag.Under det århundrade som följde utvecklades hans termos från koncept till ikon och blev en oumbärlig del av arbetsdagen, resor och friluftsliv.Stanley har blivit en del av otaliga upplevelser och ännu fler delade minnen. Vi har varit där under dagliga kaffepauser och lika många måltider genom termosar, matlådetermosar, koppar och flaskor. Varje år fortsätter vi att göra vårt bästa för att utveckla tidlösa men moderna lösningar för dagens utomhusupplevelser.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024