Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Lemons

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klean Kanteens klassiska vattenflaska i metall gör det enkelt för både barn och vuxna att släcka törsten. Denna vattenflaska i rostfritt stål med sin enväggs-konstruktion är nätt och passar således perfekt när du är på språng, samtidigt som den håller drycken kall.

Den smidiga, spillsäkra sportkorken med ögla gör att du enkelt kan fästa vattenflaskan på väskan eller ryggsäcken med en karbinhake. Dessutom är flaskan giftfri, lättrengjord och stöttålig.

Finns i flertalet färger och mönster för att passa dig oavsett tillfälle. -18/8 Rostfritt stål-Fri från BPA-Passar alla Classic-korkar-Täcks av Strong as Steel-garantin .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Termosflaskor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,5 L Brun

Termosflaskor från Aida

Här har vi samlat Termosflaskor från Aida.
Upp till 60% rabatt
Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Grå/Blå

Termosflaskor från Les Artistes

Visa produkter inom Termosflaskor från Les Artistes.
Upp till 50% rabatt
Design Letters - To Go Termoflaska Hello Beige

Termosflaskor från Design Letters

Visa produkter inom Termosflaskor från Design Letters.
Upp till 30% rabatt
Hay - Sowden Termosflaska 35 cl Ljusgul

Termosflaskor från Hay

Se vad Hay har inom Termosflaskor.
Upp till 34% rabatt
Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Svart

Termosflaskor från Stelton

Visa produkter inom Termosflaskor från Stelton.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Thermo Termos 1 L Silver/Vit

Termosflaskor från Zwilling

Missa inga bra priser på Termosflaskor från Zwilling.

Se gärna också

Martinex - ABC Vattenflaska 45 cl

Vattenflaska i glas med ett ytterhölje i silikon, ett alfabetsinspirerat Muminmotiv och en volym på 45 cl från finska Martinex.

Håll törsten borta på ett både hållbart och lärorikt sätt med denna återanvändbara vattenflaska i glas från Martinex. Vattenflaskan är tillverkad i tåligt borosilikatglas och har en skruvkork i rostfritt stål med en bärrem som gör det enkelt att få med sig flaskan vart man än är på väg – det är bara att till exempel sätta fast den i ryggsäcken! Vattenflaskans yttersida har ett hölje i silikon som extra skydd, och ytterhöljet har prytts med en Mumininspirerad design föreställandes alfabetets alla bokstäver och alla ditt barns favoritkaraktärer från Mumindalen. Finns det något bättre sätt att lära sig alfabetet på? Vattenflaskan har en volym på 45 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024