Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Tiger Lily

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klean Kanteens klassiska vattenflaska i metall gör det enkelt för både barn och vuxna att släcka törsten. Denna vattenflaska i rostfritt stål med sin enväggs-konstruktion är nätt och passar således perfekt när du är på språng, samtidigt som den håller drycken kall.

Den smidiga, spillsäkra sportkorken med ögla gör att du enkelt kan fästa vattenflaskan på väskan eller ryggsäcken med en karbinhake. Dessutom är flaskan giftfri, lättrengjord och stöttålig.

Finns i flertalet färger och mönster för att passa dig oavsett tillfälle. -18/8 Rostfritt stål-Fri från BPA-Passar alla Classic-korkar-Täcks av Strong as Steel-garantin .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Termosflaskor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Aida - Raw To-Go Termoflaska 0,5 L Brun

Termosflaskor från Aida

Här har vi samlat Termosflaskor från Aida.
Upp till 60% rabatt
Les Artistes - Bottle Up Termoflaska 50 cl Grå/Blå

Termosflaskor från Les Artistes

Visa produkter inom Termosflaskor från Les Artistes.
Upp till 50% rabatt
Design Letters - To Go Termoflaska Hello Beige

Termosflaskor från Design Letters

Visa produkter inom Termosflaskor från Design Letters.
Upp till 30% rabatt
Hay - Sowden Termosflaska 35 cl Ljusgul

Termosflaskor från Hay

Se vad Hay har inom Termosflaskor.
Upp till 34% rabatt
Stelton - Carrie Termosflaska 50 cl Svart

Termosflaskor från Stelton

Visa produkter inom Termosflaskor från Stelton.
Upp till 23% rabatt
Zwilling - Thermo Termos 1 L Silver/Vit

Termosflaskor från Zwilling

Missa inga bra priser på Termosflaskor från Zwilling.

Se gärna också

Stelton - Mumin To Go Click Termosmugg 0.4 L Moomin present

To Go Click är en praktisk termosmugg med dubbelvägg som passar lika utmärkt till kalla som varma drycker. Använd i bilen, på promenaden eller till långa resor för att kunna njuta av din valda dryck länge. Med ett klick på locket är koppen redo att dricka ur från alla håll. Håller drycken varm i upp till 2 timmar och kall i upp till 4 timmar.

Motiven på kollektionen kommer från berättelsen om ”Mumintrollen och den magiska hatten”. En tidig morgon, efter en våldsam storm, går Mumintrollet och hans vänner på en promenad genom Mumindalen på jakt efter saker som stormen har fört in i dalen. Mumintrollet hittar en stor svart hatt och tar med sig den hem, men Mumriken varnar honom och tycker att den ser mystiskt ut. Det visar sig att hatten kan göra många saker. Läs hela historien i ”Vägen till Mumindalen - och andra berättelser av Tove Jansson”.
Mumintrollen är huvudpersonerna i ett antal böcker och serier av den svensk-finska illustratören och författaren Tove Jansson. Muminvärlden år en familj av äventyrliga troll som bor i Mumindalen med sina vänner.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024