Sidan innehåller annonslänkar

Klean Kanteen - TKWide Termosmugg 35,5 cl Borstat stål

Beställ Klean Kanteen - TKWide Termosmugg 35,5 cl Borstat stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - TKWide Termosmugg 35,5 cl Borstat stål inom kategorin Termoskoppar.

Produktinformation

TKWide vakuumisolerad termosmugg från Klean Kanteen är en slitstark to go-mugg med läcksäkert drick-lock. Muggen är tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål, helt fritt från BPA, perfekt för dig som vill slippa onödig plast i vardagen.

Muggen har en extra vid öppning och ett praktiskt kafé-lock (Café Cap). Locket har även en ögla som du kan bära termosen i.

Se gärna också

Zwilling - Thermo Termosmugg med Sil 42 cl Silver/Vit -12%

En termosmugg med sil från Zwilling, en perfekt kompanjon för dig som gillar te eller smaksatt kallt vatten (eller både och!). Tillsätt lätt och smidigt dina favoritsmaker – färsk frukt, mynta, ingefära eller teblad. Silen gör att drycken får god smak, men blad och annat stannar i flaskan.

Ta med gott smaksatt vatten på träningen, en god kopp te till jobbet eller på utflykten, eller kanske bara för att ha i väskan för att fylla på vätskebalansen under dagen. Du slipper tråkiga plastflaskor och sparar miljön samtidigt.

Den kommer i flera färger, och rymmer 4,2 dl vätska. Varma drycker hålls varma i upp till 7 timmar, och kalla drycker hålls kylda i upp till 10 timmar. Termosmuggen kan diskas i maskin, och silen går också att ta ut och rengöra.

- Kapacitet: 42 cl
- Inbyggd sil
- Dubbla väggar 18/10 rostfritt stål
- BRA fri
- Varma drycker: upp till 7 timmar
- Kalla drycker: upp till 10 timmar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från Gefle

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Gerbera

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Exxent

Se alla produkter