Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Stål

Beställ Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Contigo - West Loop Ståltermos vakuumisolerad Rostfri 47 cl Stål inom kategorin Termosmuggar.

Produktinformation

Rostfri termosmugg från Contigo, perfekt för dig på språng. Ståltermosen håller din dryck varm i fem timmar och kall i tolv timmar och locket har en vakuumisolerad autoseal-teknik som gör den 100% spillsäker och läckfri.

Finns i olika färger. Volym 470 ml. .

Se gärna också

Martinex - Martinex Termosmugg 39 cl Blå

Termosmugg med motiv av verktyg från Martinex. Perfekt till hobbysnickarna och gör-det-själv-kungarna i ditt liv. Muggen är av rostfritt stål och rymmer 39 cl. Håller drycken kall i 7 timmar och varm i några timmar. Handdisk rekommenderas.

Martinex är ett familjeföretag i flera generationer. Varumärket grundades 1986 av Risto och Tuula Muinonen och sedan 2001 drivs det av andra generationen. Sortimentet fokuserar på present- och hushållsartiklar, men även textilier, leksaker och spel. Köksprodukterna har ofta ett lekfullt uttryck med motiv av välkända figurer så som Pippi Långstrump och Mumin, vilka uppmuntrar även de små familjemedlemmarna att delta i matlagning och bak.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stavmixers

Stavmixers från OBH Nordica

Se alla produkter
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Philips

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Glaskeramikspisar

Glaskeramikspisar från Candy

Se alla produkter