Küchenprofi - BBQ Grillhalster fisk 53 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fiskhalster i kromad stål som gör det roligt och smidigt att tillaga fisk! I det rostfria gallret grillar du enkelt stora och små fiskar Grillningen och vridningen görs enkelt med hjälp av handtaget, maten hålls på plats tack vare gallrets form.Du kan även använda halstret för att grilla långa grönsaksskivor av till exempel zucchini eller aubergine. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Kamado SUMO - Grillrör Beer Can Chicken Vit

Beer Can Chicken är ett keramiskt grillrör som är perfekt när du vill tillaga en hel kyckling på ett smidigt och smakfullt sätt. Namnet kommer från grillsättet att trä på en hel kyckling på en öppnad ölburk för att kycklingen ska få smak från ölen. Problemet med detta är att ölburken lätt kan välta på grillen. Tack vare att detta grillrör har en stor grillplatta står röret stabit under tillagningen. Häll i egna drycker och smaker i röret som kycklingen drar åt sig, resultatet blir ett saftigt och smakrikt kött.

Beer can chicken är lätt att använda och kycklingen blir saftig och smakrik.

– Häll i önskad dryck, till exempel juice eller öl, samt torra eller färska kryddor i röret.
– Trä på den kryddade eller marinerade kycklingen på röret.
– Ställ hela kycklingen och kycklingröret i grillen, eller ugnen, och stäng locket. Genom att använda grillbricka minskas risken för spill i grillen.
– Grilla i 150° i 1,5-2 timmar. Kycklingen är klar vid innertemperaturen 82°C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024