Küchenprofi - BBQ Marinadset

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta marinadset från Küchenprofi består av en liten gjutjärnsgryta och en marinadpensel. Fina hjälpmedel när du ska marinera revben, kycklingvingar och annat.

Gjutjärnsgrytan kan placeras på grillen alt. på spisen för värmning av glaze, marinad eller för att smälta smör.

Pensla under tiden du grillar med den värmetåliga marinadpenseln. En stor fördel med att göra sin egen marinad är att du vara säker på att den inte innehåller några allergener eller konserveringsmedel.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Satake - Outdoor Grillgaller 40 cm

Grillgaller i rostfritt stål med en diameter på 40 cm för matlagning utomhus från japanska Satakes Outdoor-serie.

Skydda din mat från smuts och andra ovälkomna extra ingredienser när du steker och grillar mat över öppen eld med detta praktiska grillgaller från Satake. Grillgallret läggs enkelt över en eldgrop för att skapa ett smart grillbord när du vill tillaga en riktigt saftig köttbit på campingturen, och gallret kan även användas i kombination med Satakes XL-Tripod för praktisk tillagning över lägereld och eldfat. Grillgallret mäter 40 cm i diameter och är tillverkat i hållbart rostfritt stål.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024