Küchenprofi - BBQ Revbensställ Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Praktiskt ställ till grillen, perfekt då du ska tillaga revbensspjäll, sk spare ribs. Grillhalstret går att använda åt båda hållen och passar även till stek och kyckling.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Kamado SUMO - BBQ Mop Grillpensel

Pensla din grillmat med denna smarta grillpensel från Kamado SUMO. Med utseende som en liten städmopp är det utmärkt till att pensla, uppsugningsförmågan är mycket bättre än en pensel i silikon. Visst är det lättare att rengöra silikon än bomull, men inget kan ersätta bomullstrådarnas förmåga att suga upp vätska.

Grillpenseln har ett långt skaft för att undvika brännskador och en läderrem så att du kan hänga upp den efter användning.

- Högkvalitativ bomull
- Snyggt träskaft

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado SUMO, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024