Küchenprofi - BBQ Texas Grillspade 45 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tunn och flexibel stekspade av rostfritt stål, perfekt vid grillen men även när du ska steka pannkakor eller göra omelett. Den robusta grillspaden har ett bekvämt trähandtag som ger karaktär till redskapet.

När stekspaden inte används hängs den upp vid spisen eller på grillen. Perfekt till grillmästaren!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Satake - Outdoor Yxa med Bladskydd Large

Rejäl och högkvalitativ vildmarksyxa från Satake.

Satake Outdoor Yxa med Bladskydd Large är en rejäl men samtidigt smidig yxa som är perfekt både för skogen och campingplatsen. Fungerar lika bra att hugga ved med som att röja sly och annat skogsarbete.

Likt Satakes knivar är denna yxa från Satakes Outdoor serie både vass, smidig och behändig.
Bladet är tillverkat av hamrat rostfritt stål och har även en hammare på klacken vilket gör yxan ännu mer användbar.

Det kraftiga skaftet är tillverkat i glasfiber och är både räfflat och ergonomiskt utformat för att yxan ska kännas bra i handen.

Satake Outdoor Yxa med Bladskydd Large är 37 cm lång och väger 675 gram. Detta gör den väldigt allround och kan användas vid allt ifrån jakt till att hugga ved hemmavid. Dessutom medföljer ett tåligt bladskydd i nylon för att skydda yxan från stötar och även för att skydda omgivningen från den vassa yxan när den inte används.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024