Klong - Svante Vattenkanna 1 L Förnicklad

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vattenkanna från Klong som förutom funktionen, även gör sig bra som inredningsdetalj. En bra present till någon som har det mesta. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Fiskars - Trädgårdshandskar Strl 10 Svart

Med trädgårdshandskarna från Fiskars kombinerar du komfort med hög kvalitet. I storlek 10, med de karaktäristiska Fiskars färgerna svart med orangea detaljer och resår runt handleden för extra passform. Handskarna har ett extra tåligt skyddslager i handflatan som gör att handskarna passar alldeles utmärkt för allt från ogräsrensning till vedhantering. Handskarna har även extra skydd för tumme och pekfinger som behövs vid rensning av nässlor, tistlar och andra växter med taggar. De specialsydda sömmarna i fingertopparna ger dig dessutom maximal känsla och perfekt grepp när du tar dig an utmaningarna trädgården.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024