Klong - Svante Vattenkanna 1 L Mässing

Jämför produkt Klong - Svante Vattenkanna 1 L Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Svante Vattenkanna 1 L Mässing i kategorin Trädgårdstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Vattenkanna från Klong som förutom funktionen, även gör sig bra som inredningsdetalj. En bra present till någon som har det mesta. .

Se gärna också

Rosendahl - Ro Birds Talgbollshållare -26%

Talgbollshållaren ur serien Birds från Rosendahl öppnar upp för fågelsång och djurliv ute i din trädgård, på den gemensamma gården eller på din balkong. Talgbollshållarens neutrala färg sticker inte ut, snarare smälter den in i miljön och naturen utomhus.

Fyll enkelt hållaren med en talgboll genom att lätt dra i snöret för utvidgning och när snöret släpps fungerar det även som ett lås och håller bollen på plats. En perfekt utomhus-accessoar som ger dig chans att få ta del av flera olika arter småfåglar samtidigt som du hjälper de att hitta föda under kallare månader.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark av återvunnen plast som samlats in från danska hushåll.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Konstsmide

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Le Creuset

Se alla produkter