Rosendahl - Ro Birds Fågelbord på pinne

Jämför produkt Rosendahl - Ro Birds Fågelbord på pinne online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Ro Birds Fågelbord på pinne i kategorin Trädgårdstillbehör här hos oss.

Produktinformation

Detta fågelbord på pinne ur serien Birds från Rosendahl ser till att småfåglar och andra små djur får mat under vinterhalvåret. Placera denna i din trädgård och njut av en plats full av liv och kanske en och annan vacker fågelsång.

Med fågelbordet hjälper du djuren under perioder som annars kan vara svåra, dessutom får du en chans att se olika fågelarter och kanske några ekorrar. Fågelbordet är enkelt att fylla med mat, fyll från toppen och maten kommer föras nedåt till de andra skålarna.

Ett hål har gjorts i botten av fågelbordet för att förhindra vattensamlingar och den är tålig mot frost. Den har fått en neutral färg för att den fint ska smälta in i naturen och utomhusmiljön.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark genom att samla in plast från danska hushåll och vidare återvinna plasten för att tillverka och producera dessa produkter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023