Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda FT6284A

Beställ Cylinda FT6284A på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda FT6284A inom kategorin Tvättmaskiner.

Produktinformation

Tvä;ttmaskin FT6284A Cylinda Cylinda FT6284A ä;r en lä;ttskö;tt och energisnå;ltvä;ttmaskin som rymmer 8 kg tvä;tt. Kontrollpanel med displayFT6284A har en tydlig display som visar å;terstå;ende tvä;ttid och en barnspä;rrad panel med 16 valbara program.

Praktiska funktionerFT6284A har upp till 1400 varvs centrifugering som kortar ner torktiden. Du har också; mö;jlighet att fö;rdrö;ja starten – en slags timerfunktion.

Dessutom har den skö;ljstopp och å;ngfunktion som tillval. Kolborstfri motorTvä;ttmaskinen har induktionsmotor som ger lä;ngre livslä;ngd och en tystare gå;ng.

ProgramFö;rutom normalprogrammen finns bl a ä;ven Sport, Express 14 min, Mö;rka Klä;der samt ett Trumrengö;ringsprogram. Kortare tvä;ttidSom tillval finns Tidspar som kortar ner tvä;ttiden på; de lä;ngre programmen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tvättmaskiner från andra varumärken

Bosch WAXH2KB1SN

Tvättmaskiner från Bosch

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Bosch.
Siemens WG42G10LDN

Tvättmaskiner från Siemens

Här har vi samlat Tvättmaskiner från Siemens.
Samsung WW93T504CAW/S4

Tvättmaskiner från Samsung

Missa inga bra priser på Tvättmaskiner från Samsung.
LG FV34TN00E

Tvättmaskiner från LG

Utforska allt inom Tvättmaskiner från LG.
Asko W2096R.W

Tvättmaskiner från Asko

Missa inga bra priser på Tvättmaskiner från Asko.
Cylinda FT3452

Tvättmaskiner från Cylinda

Visa produkter inom Tvättmaskiner från Cylinda.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023