Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Ugnsform 31x20 cm Vit

Beställ Kockums - Ugnsform 31x20 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Ugnsform 31x20 cm Vit inom kategorin Ugnsformar.

Produktinformation

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar.

Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.Kockums emaljerade ugnsform har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Formen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje ugnsform av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinkaraffer

Vinkaraffer från Zieher

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Nordlux

Se alla produkter