Rörstrand - SÅLD "Grand" Ugnsformar 2 st

Beställ Rörstrand - SÅLD "Grand" Ugnsformar 2 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - SÅLD "Grand" Ugnsformar 2 st inom kategorin Ugnsformar.

Produktinformation

2 st ugnsformar ur serien "Grand" från Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ugnsformar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Rörstrand - Swedish Grace Ugnsfat 20x28 cm Snö

Ugnsformar från Rörstrand

Missa inga bra priser på Ugnsformar från Rörstrand.
Upp till 39% rabatt
Scanpan - TechnIQ Roaster 28x28 cm

Ugnsformar från Scanpan

Visa produkter inom Ugnsformar från Scanpan.
Upp till 48% rabatt
PotteryJo - Daria Ugnsform 35 cm Clean grey

Ugnsformar från PotteryJo

Här har vi samlat Ugnsformar från PotteryJo.
Upp till 25% rabatt
Staub - Ugnsform 34x24 cm Vit

Ugnsformar från Staub

Utforska allt inom Ugnsformar från Staub.
Upp till 40% rabatt
Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 34x26 cm Svart

Ugnsformar från Modern House

Se produkter inom Ugnsformar från Modern House.
Upp till 30% rabatt
Pyrex - Bake & Enjoy Ugnsform rund 27 cm

Ugnsformar från Pyrex

Se vad Pyrex har inom Ugnsformar.

Se gärna också

Kockums - Ugnsform 30x20 cm 2-pack Gul -25%

Kockums stilrena ugnsform i tidlös design är tillverkad av högkvalitativ emalj. Formen är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller som uppläggningsfat vid tillställningar. Med ett bevarat formspråk blir den ett såväl funktionellt köksredskap som en smakfull designdetalj i köket och på det dukade bordet.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll. - Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023