Rosendahl - Soft Spot Solar Lampa 25 cm Oliv

Jämför produkt Rosendahl - Soft Spot Solar Lampa 25 cm Oliv online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Soft Spot Solar Lampa 25 cm Oliv i kategorin Utebelysningar här hos oss.

Produktinformation

Lys upp i mörkret med solcellsdrivna lampan Soft Spot Solar från Rosendahl som går lika bra att använda inomhus som utomhus. För de mer molniga dagarna laddar du enkelt lampan med USB.

Fin att placera i trädgården och på terrassen eller lys upp hemmets mörka vrår. Lampan har inbyggd sensor men går även att ställa in på manuellt läge.Lampan är vind- och vädertålig och klarar temperaturer ned till -20 °C.

Den är designad av Maria Berntsen och har en pulverbelagd metallram. Finns i flera storlekar som är fina att kombinera för att skapa ett varierat ljussken.- Solceller under kupan- Laddningsbara batterier- Kan laddas med både solljus och USB- USB-kabel ingår- Manuellt- eller automatiskt läge- Batteritid 15 timmar, fullt laddad- Laddningstid USB 1–4 timmar, fullt laddad- Laddningstid solljus 7–10 timmar, fullt laddad- Väder- och vindtålig- Tål temperaturer ned till -20 °C- Inbyggt batteri .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Utebelysningar från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Eva Solo - Sunlight Lounge Lampa Solcell 50 cm

Utebelysningar från Eva Solo

Se vad Eva Solo har inom Utebelysningar.
Upp till 32% rabatt
Rosendahl - Soft Spot Solar Lampa 34 cm Svart

Utebelysningar från Rosendahl

Missa inga bra priser på Utebelysningar från Rosendahl.
PR Home - Alvar Utomhuslampa USB 48 cm Vit

Utebelysningar från PR Home

Utforska allt inom Utebelysningar från PR Home.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023