Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart

Beställ Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart inom kategorin Utomhuskök.

Produktinformation

Kockumshällen tillverkas i Sverige av svenskt 6 mm kolstål. Den är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper att börja med en inbränningsprocedur.

Stekbordet har två rejäla handtag och en dekorativ Kockumslogga. Hällen fungerar på alla typer av värmekällor, i ugn och på grillen.

Du kan smasha burgare, steka större bitar av kött och fisk eller göra dina egna pizzor. Samla familjen och vännerna, sätt Kockumshällen på grillen och servera dem en härlig festmåltid.

Se gärna också

Muurikka - Jägarpanna i Skyddspåse

Lätt och smidig jägarstekpanna som gör det möjligt att laga riktigt god mat på utflykten, i båten eller i stugan. Stekpannan kan användas över öppen eld eller grill och är så liten att du kan bära med dig den i ryggsäcken.

Det här är Muurikkas smidigaste stekpanna för enmansbruk. Handtaget i trä är fällbart och hällen är tillverkad av 2 mm tjockt varmvalsat stål.

Stekhällen kommer i en packpåse som gör det enkelt att bära med sig den i ryggsäcken. Dessutom skyddar påsen hällen från stötar och smuts.

Specifikationer
- Kan användas över öppen eld
- 2 mm varmvalsat stål
- Fällbart handtag i trä
- Skyddspåse medföljer
- Stekyta ø 26 cm

Vikt 1,1 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Spiegelau

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Airam

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Georg Jensen

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Modern House

Se alla produkter