Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kockumshällen tillverkas i Sverige av svenskt 6 mm kolstål. Den är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper att börja med en inbränningsprocedur.

Stekbordet har två rejäla handtag och en dekorativ Kockumslogga. Hällen fungerar på alla typer av värmekällor, i ugn och på grillen.

Du kan smasha burgare, steka större bitar av kött och fisk eller göra dina egna pizzor. Samla familjen och vännerna, sätt Kockumshällen på grillen och servera dem en härlig festmåltid.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Utomhuskök från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Hällmark - Förvaringsväska Stekhäll 28 cm

Utomhuskök från Hällmark

Missa inga bra priser på Utomhuskök från Hällmark.
de Buyer - Blue Steel Paellapanna 37 cm

Utomhuskök från de Buyer

Här har vi samlat Utomhuskök från de Buyer.

Se gärna också

Thermacell - Thermacell Mini Halo Magenta

Mini Halo är ett myggskydd som lämpar sig utmärkt att ha på ett bord på uteplatsen, balkongen och verandan. Du laddar apparaten med en butangaspatron och myggmedelsmatta. Butangasen tänds och värmer upp myggmedelsmattan som skapar en myggfri zon på 20m2. Du aktiverar den genom att vrida bottendelen till startläget sen ger den dig många timmar aktivt myggskydd och du kan förvara upp till fyra myggmedelsmattor inuti. Den levereras med 12 timmars myggskydd och refill finns att köpa.

Förpackningen innehåller: 1 st Mini Halo, tre mattor med myggmedel och en butangaspatron (ger 12 timmars skydd).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024