Sidan innehåller annonslänkar
Smeg

Smeg

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

SCV115-1 classic vinkyl med vänsterhängd dörr samt integrerat dörrlås i sockeln. Ljudnivå 42 dB(A). Denna vinkyl i rostfritt stål är utrustad med UV-skyddande glas för att skydda dina vinflaskor mot UV ljus. Den har en total kapacitet på 368 liter vilket ger plats för max 198 flaskor (0,75 l) och 6 justerbara trähyllor. Den har en digital display med integrerade knappar och temperaturdisplay för två temperaturzo


Jämför produkt Smeg online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Smeg i kategorin Vinskap här hos oss.

Kategori: Vinskap
Artikelnummer: 105329

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.