Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Drift Vas 30 cm Kalksten

Jämför produkt Cooee - Drift Vas 30 cm Kalksten online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Drift Vas 30 cm Kalksten i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Vasen Drift har en lång och komplex produktion. Formen är skapad i trä av konstnären och före detta balettdansaren Anders Pfeffer Gjengedal i hans verkstad nära Oslo, Norge.

Drift har en glaserad insida som gör det möjligt att ha vatten och färska blommor i. Vasen drift har en grov, sandig yta, finns i tre olika modeller och flera härliga färger. .

Se gärna också

Umbra - Layla Vas Set 3 delar Klar -25%

Vas-setet Layla i 3 delar i glas från kanadensiska Umbra.

Imponera på dina gäster med väluttänkta blomsterarrangemang som du själv eftertänksamt har plockat ihop med detta set med vaser i 3 delar från Umbra. Vaserna går att staplas inuti varandra med blommor placerade i varje lager för att skapa unikt detaljerade blomsterdesigner eller varför inte utplacerade bredvid varandra eller var för sig på olika platser i ditt hem där du vill sprida lite grönska. Med Layla-vaserna i 3 olika storlekar och färger kan du enkelt uttrycka dig själv med blommor, ljus och andra tillbehör precis som du vill. De två större vaserna är tillverkade i färgtonat glas, och den långa vasen har ett vackert räfflat mönster. Se vasernas mått nedan.

Mått, klar vas: 7x7x23 cm
Mått, gråtonad vas: 10x10x18 cm
Mått, lila vas: 15x15x13 cm

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Fiskars

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Björn Wiinblad

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Vitamix

Se alla produkter