Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Orient Vas 37 cm Vit

Jämför produkt Cult Design - Orient Vas 37 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Orient Vas 37 cm Vit i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Orient kommer denna stora vas i tåligt stengods. Öppningen är ganska liten därför passar några enstaka kvistar eller dekorationsgräs bäst i den.

Vasen blir ett vackert inslag i ditt hem.För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare. Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter.

Se gärna också

Umbra - Tesora Vas 15x26 cm Mässing -25%

Vas i mässing och glas med en höjd som går att justeras mellan 16 och 26 cm från kanadensiska Umbras Tesora-serie.

Visa stolt upp ditt nyinköpta blomsterarrangemang med denna vackra vas som karaktäriseras av sin mönstrade glasbas och sina eleganta mässingsfärgade detaljer. Den minimalistiska designen gör att vasen känns exklusiv samtidigt som att den är funktionell tack vare den låga mönstrade basen i glas som gör den enkel att komma åt med vattenkannan för lätt bevattning av dina växter och blommor. Vasen från Umbras Tesora-kollektion är även fullt justerbar och metalldelen går att höjas och sänkas för att passa alla typer av blom- och växtstjälkar. En både fager och versatil lösning helt enkelt. Vasen har en diameter på 15 cm och höjden går att justeras mellan 16 och 26 cm.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tillbehör till dammsugare

Tillbehör till dammsugare från Bissell

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Gynning Design

Se alla produkter
Taklampor badrum

Taklampor badrum från Markslöjd

Se alla produkter
Mjölkskummare

Mjölkskummare från Sjöstrand

Se alla produkter