Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Kugel Vas 18 cm Royal Blå

Jämför produkt Klimchi - Kugel Vas 18 cm Royal Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Kugel Vas 18 cm Royal Blå i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Fyll vasen från Klimchi med dina favoritblommor. Lika vacker att ha på bordet vid middagsbjudningen eller som inredningsdetalj i fönstret eller på hyllan.

Klimchi har funnits ända sedan 1905 när Antonin Jilek grundade glasverket. Ända från början har glasverket var känt för att glaset som skapas är tidlöst och håller en enastående kvalitet.

Glaset tas fram tillsammans med konstnärer och glashantverkare. Alla produkter tillverkas för hand i staden Kamenicky Senov som är en liten stad i Tjeckien.

Staden anses av många vara glastillverkningens Mecka. Klimchi lyckas kombinera det bästa från två världar när glaset tas fram.

Klassiskt hantverk möter modern design och resultatet är svårslaget. Det böhmiska glaset är en kvalitetsstämpel för att glaset håller hög kvalitet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från de Buyer

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Markslöjd

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Dorre

Se alla produkter