Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Jubel Vas 45 cm Stål

Jämför produkt Klong - Jubel Vas 45 cm Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Jubel Vas 45 cm Stål i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Vasen Jubel från Klong är tillverkad i rostfritt stål med en matt pulverlackerad mörkgrön finish och har en vändbar stålinsats med små pipor som låter varje blomma stå för sig själv. För de festligare tillfällena kan man addera den medföljande skylten med texten ”Hurray”- perfekt för alla speciella tillfällen.Jubel, sägs vara inspirerad av en önskebrunn och är designad av formgivaren tillika blomsterfantasten Hanna Wendelbo, den är utformad så att vem som helst enkelt ska kunna skapa ett vackert blomsterarrangemang.

Placera Jubel på det dukade bordet med lägre blommor eller på till exempel ett sideboard eller i fönstret med ett större och högre arrangemang. Du kan dessutom få olika uttryck genom att vända på insatsen då sidorna har olika design. .

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Klar -25%

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Steamers  ångstationer

Steamers ångstationer från Tefal

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter