Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Orbis Vas Glas/Mässing 8x7 cm

Jämför produkt Klong - Orbis Vas Glas/Mässing 8x7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Orbis Vas Glas/Mässing 8x7 cm i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Orbis vas från Klong passar fint till enstaka snittblommor eller en tunn kvist. Vasen är formgiven av designduon Straight och består av två delar; en metallbas och en munblåst glaskupa.

Se gärna också

Magnor - Symre Vas 11,5x28 cm Brun -25%

Från Magnor och serien Symre kommer denna vas i munblåst glas, designad av Kristine Bjaadal. Symre är en serie elegant formade vaser i munblåst glas och blir ett stiligt inslag i ditt hem. De finns i tre olika storlekar och färger, snygga att matcha och ställa tillsammans som en dekorativ trio, detta är den höga varianten på 28 cm. Vasernas former är designade för att hålla olika sorters blommor – från små sticklingar och vilda blommor till buketter med snittblommor och enkla långskaftade växter.

Formgivaren Kristine Bjaadal är en Oslo-baserad norsk designer vars verk kombinerar det funktionella med det skulpturala. I sitt arbete fokuserar hon på vardagen; hennes praktik drivs av viljan att förvandla dagliga rutiner till ritualer som kan uppskattas. Sedan hon startade sin ateljé 2010 har Bjaadal ställt ut internationellt och hennes arbete har rönt stor uppmärksamhet i designpressen. I sitt samarbete med Magnor har hon förutom serien Symre även tagit fram Drops, Hold och Hold Hverdag.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smarta ljuskällor

Smarta ljuskällor från Philips

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från LIKE by Villeroy & Boch Group

Se alla produkter