Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Fado Vas 25 cm Brun/Blå

Jämför produkt Kosta Boda - Fado Vas 25 cm Brun/Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Fado Vas 25 cm Brun/Blå i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Från Kosta Boda och serien Fado kommer denna uttrycksfulla och eleganta vas. Ett handblåst konstverk med en svampliknande form och en blå droppe i botten, designad av glaskonstnären Göran Wärff.

Vasen fado finns i två storlekar och detta är den mindre varianter. Vacker som den är eller smyckad med en kvist eller dina favoritblommor.

”Inspirationen till min serie Fado är den portugisiska musiken och ofta med havet och längtan som bärande tema. Fado, en blå kula i glas med ett påklipp av grått glas på glasblåsarpipan är själva fröet till den vasserie jag kallar Fado.

Se gärna också

Muurla - Mumin Vas Muminpappas Hatt 16x14 cm Klar

En lika fin som lekfull vas från Muurla som föreställer Muminpappas hatt.

En underbar handblåst glasvas från Muurla föreställande Muminpannans hatt. Den kan även användas som en glasskål för till exempel pepparkakor eller annat julgodis. Muminskålen kan i och med den lekfulla och rymliga designen användas till många fler saker, varför inte som en ljuslykta för blockljus eller sätt ljusslingor i den. Endast din fantasi sätter stopp för hur ditt hem ska förgyllas av denna muminprydnad.
Muminvasen har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta mumin-motiv där Muminpannans karaktäristiska cylinderhatt blir till en glasvas.

Muurla Glasvas föreställande Muminpappas hatt är handtillverkad av blyfritt glas och är 14 cm hög och 16 cm i diameter. Så detta är verkligen ett stort och fint prydnadsföremål! Vare sig du använder den som blomvas eller sätter ett blockljus i så det blir en glaslykta eller varför inte lägga en batteridriven ljusslinga i så kommer Muminpappans hatt i glas lysa upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Le Creuset

Se alla produkter
Dekorationer

Dekorationer från Byon

Se alla produkter
Fönsterlampor

Fönsterlampor från PR Home

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Blomus

Se alla produkter