Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Fado Vas 33 cm Brun/Blå

Beställ Kosta Boda - Fado Vas 33 cm Brun/Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Fado Vas 33 cm Brun/Blå inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Från Kosta Boda och serien Fado kommer denna uttrycksfulla och eleganta vas. Ett handblåst konstverk med en svampliknande form och en blå droppe i botten, designad av glaskonstnären Göran Wärff.

Vasen fado finns i två storlekar och detta är den mindre varianter. Vacker som den är eller smyckad med en kvist eller dina favoritblommor.

”Inspirationen till min serie Fado är den portugisiska musiken och ofta med havet och längtan som bärande tema. Fado, en blå kula i glas med ett påklipp av grått glas på glasblåsarpipan är själva fröet till den vasserie jag kallar Fado.

Se gärna också

Hilke - Amico Vas 20 cm Mässing -30%

Den lilla vasen ur Hilke Collection serien Amico, handgjord i finaste kvalitet av blankpolerad mässing eller förnicklad mässing.

Amico betyder vän på italienska och för Hilke Collection symboliserar vasen vänskap och lika värde. Vasen har en enkel elegans över sig och kommer agera som rummets blickfång och mittpunkt. Vasens hals formar buketten på ett vackert sätt. Vasen kan med fördel matchas med andra vaser i samma serie.

Små ojämnheter kan förekomma eftersom alla Hilke Collections produkter är handgjorda, i och med vasen inte är putsad på insidan då den är gjord för att användas med vatten kommer insidan att ärga med tiden och färgen förändras, detta kan man enkelt åtgärda med putsning.

Hilke Collections ljusstakar och inredningsdetaljer har en fantastisk glans och om du önskar behålla den högglansiga yta som produkten har så måste den putsas regelbundet. Vi rekomenderar putsen Glanol för bästa resultat. För att undvika fingeravtryck som skapar fläckar rekommenderar vi att produkterna flyttas i hemmen med en putsduk eller en bommullshandske.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Le Creuset

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Modern House

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter