Kosta Boda - Limelight Rosvas 23 cm Äppelgrön

Jämför produkt Kosta Boda - Limelight Rosvas 23 cm Äppelgrön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Limelight Rosvas 23 cm Äppelgrön i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Limelight vas från Kosta Boda. Den här höga vasen håller ihop rosenbuketten och kommer pryda sin plats.

Den vida kragen på vasen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna och den massiva glasbotten reflekterar ljuset i kristallen och får vaserna att glimra. Tål maskindisk.1986 vann serien Utmärkt Svensk Form.

En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfalt i kristallen.

Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bestickset

Bestickset från Robert Welch

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Serax

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från WMF

Se alla produkter