Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Limelight Tulpanvas 19,5 cm Bärnsten

Beställ Kosta Boda - Limelight Tulpanvas 19,5 cm Bärnsten på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Limelight Tulpanvas 19,5 cm Bärnsten inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Limelight vas från Kosta Boda. Tulpanvasen rymmer ett generöst fång krispiga tulpaner, och den vida kragen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna.

En massiv glasbotten med en sinnrik dekor reflekterar ljuset i kristallen och får vaserna att glimra.1986 vann serien Utmärkt Svensk Form. En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare.

Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfalt i kristallen.Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning.

Se gärna också

Magnor - Skyline Lux Vas 10x30 cm Klar -25%

Skyline Lux är från norska Magnor är en elegant och vacker vas från den populära Skyline-serien. Skyline Lux är handgjord och munblåst av erfarna glasblåsare och formgivaren är den välkände inrednings- och möbeldesignern Halvor Bakke.

Halvor har hämtat sin inspiration från sina resor runt om i världen. Skyline blev ett naturligt namn efter en resa till Shanghai där han satt på 43:e våningen, tittade ut över staden och fascinerades av alla ljus. Han gav Skyline ett stramt, rent och maskulint uttryck som en illusion av stadens rena linjer. Den exklusiva handpolerade ytan skapar en sofistikerad och lite dramatisk känsla.

I serien ingår även andra delar, fina att mixa och matcha för ett snyggt arrangemang.

Vasen är 30 cm hög och 10 cm bred.
Handdiskas.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grillpannor

Grillpannor från Le Creuset

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Brabantia

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Magnor

Se alla produkter