Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Mirage Vas 21 cm Grön/Blå

Jämför produkt Kosta Boda - Mirage Vas 21 cm Grön/Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Mirage Vas 21 cm Grön/Blå i kategorin Vaser här hos oss.

Produktinformation

Vasen Mirage från Kosta Boda är ett dekorativt objekt men också en vas med varma färger som speglar sig som ett spektra i de mjuka runda formerna. För formgivaren Göran Wärff är naturen och ljusets spel i naturen en stor inspirationskälla vilket Mirage visar tydligt med sina norrskensfärger.Med en speciell zoom-teknik för de skilda färgerna får glasblåsarna i Kosta fram detta konstverk där sedan hantverkskunniga och erfarna slipare avslutar arbetet.

Låt denna skönhet förgylla dit hem, den kommer dra många blickar till sig. För en dubbel upplevelse i skönhet finns en större Mirage-vas att komplettera med.”Den glödande glasmassan inne i ugnen lockar mig till upptäckter.

Varje anfång ger mig på nytt lusten att förmedla upplevelsen av glasets magi. Att göra ett stycke glas till bärare av ljuset, havet och luften.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Sthål

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Pillivuyt

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Gustavsberg

Se alla produkter