Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Mirage Vas 31 cm Grön/Blå

Beställ Kosta Boda - Mirage Vas 31 cm Grön/Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Mirage Vas 31 cm Grön/Blå inom kategorin Vaser.

Produktinformation

Vasen Mirage från Kosta Boda är ett dekorativt objekt men också en vas med varma färger som speglar sig som ett spektra i de mjuka runda formerna. För formgivaren Göran Wärff är naturen och ljusets spel i naturen en stor inspirationskälla vilket Mirage visar tydligt med sina norrskensfärger.

Med en speciell zoom-teknik för de skilda färgerna får glasblåsarna i Kosta fram detta konstverk där sedan hantverkskunniga och erfarna slipare avslutar arbetet. Låt denna skönhet förgylla dit hem, den kommer dra många blickar till sig.

För en dubbel upplevelse i skönhet finns en mindre Mirage-vas att komplettera med. ”Den glödande glasmassan inne i ugnen lockar mig till upptäckter.

Varje anfång ger mig på nytt lusten att förmedla upplevelsen av glasets magi. Att göra ett stycke glas till bärare av ljuset, havet och luften.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Smeg

Se alla produkter
Airfryer

Airfryer från Cosori

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Sambonet

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter