Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Glas 20 cl Crystal

Beställ Klimchi - Hobnail Glas 20 cl Crystal på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Glas 20 cl Crystal inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Crystal Hobnail Tumbler är ett tidlöst glas med en kaxig twist. Klímchis härliga serie har ett unikt formspråk och en rolig design utan att för den skulle tumma på det klassiska hantverket eller kvaliten.

Glasen är tillverkade i böhmisk, blyfri kristall och rymmer 20 cl.I Hobnailserien hittar du även kannor och vaser i flera storlekar, modeller och härliga färger att välja mellan. Glasen och kannorna matchar perfekt för att servera härligt svalkande dryck ur med en skön attityd. .

Se gärna också

Zalto - Denk'Art Vattenglas 2-pack 40 cl -25%

Ett elegant vattenglas på fot, ur serien Denk’Art från Zalto. Precis som med de vackra vinglasen från det österriska producenterna, är de tillverkade i munblåst kristall, och är en njutning att dricka ur. Ta fram till festens dukning, eller till vardagens middag när det ska firas. De går att diska i diskmaskin, så de kan användas vid alla tillfällen.

Denk’Art serien är uppkallad efter prästen Hans Denk, som man anser är en av de främsta vinexperterna från Österrike. Till serien har man använt sig av vinklarna, 24°, 48° och 72°, för att skapa glasens kurvor, nummer som är baserade på jordens lutningsvinklar.

Zalto har producerat munblåsta glas av hög kvalité i sex generationer, och är beläget i österrikiska Neunagelberg sedan 2006. De en otrolig känsla för hantverk och tradition, och levererar vinglas i världsklass till sommelierer och vinälskare runtom i världen.

I serien Denk’Art ingår även flera olika sorters vinglas, vattenglas, ölglas, karaffer och dekanteringskaraffer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Gustavsberg

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Electrolux

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Modern House

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Sthål

Se alla produkter