Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Calypso selterglas 5 st

Beställ Kosta Boda - Calypso selterglas 5 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Calypso selterglas 5 st inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Seltersglas ur serien Calypso formgivna av Vicke Lindstrand för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Zalto - Denk'Art Vattenglas 2-pack 40 cl -25%

Ett elegant vattenglas på fot, ur serien Denk’Art från Zalto. Precis som med de vackra vinglasen från det österriska producenterna, är de tillverkade i munblåst kristall, och är en njutning att dricka ur. Ta fram till festens dukning, eller till vardagens middag när det ska firas. De går att diska i diskmaskin, så de kan användas vid alla tillfällen.

Denk’Art serien är uppkallad efter prästen Hans Denk, som man anser är en av de främsta vinexperterna från Österrike. Till serien har man använt sig av vinklarna, 24°, 48° och 72°, för att skapa glasens kurvor, nummer som är baserade på jordens lutningsvinklar.

Zalto har producerat munblåsta glas av hög kvalité i sex generationer, och är beläget i österrikiska Neunagelberg sedan 2006. De en otrolig känsla för hantverk och tradition, och levererar vinglas i världsklass till sommelierer och vinälskare runtom i världen.

I serien Denk’Art ingår även flera olika sorters vinglas, vattenglas, ölglas, karaffer och dekanteringskaraffer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smaker för kolsyrade drycker

Smaker för kolsyrade drycker från SodaStream

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Cuisinart

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter