KitchenAid - KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Creme

Beställ KitchenAid - KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Creme på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Creme inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Vattenkokare med slät och rundad design. När du tar i produkten känner du hur gedigen den är.

Vattenkokaren är utrustad med temperaturmätare, och du kan justera temperaturen från 50°C-100°C. Vattenkokaren har en dubbelväggskonstruktion, vilket ger en bättre isolering som bidrar till att vattnet håller sig varmt längre tid, ljudnivån minskar och vattenkokaren är svalare att vidröra.Själva kannan är sladdlös när du lyfter den från basen.

Se gärna också

Elvita CVK5172X

<h2>Vattenkokare CVK5172X Elvita</h2> <p><a href="https://www.elon.se/koksapparater/vattenkokare">Vattenkokare</a> CVK5172X <a href="https://www.elon.se/varumarken/elvita-start">Elvita </a>&auml;r en snygg glasvattenkokare som har en kapacitet p&aring; 1,7 liter vatten. Men det &auml;r inte bara utseendet som imponerar. Den har ocks&aring; flera smarta funktioner som f&ouml;renklar<strong> </strong>din vardag.</p> <p><strong>Temperaturindikator </strong><br />En av de smarta funktionerna som CVK5172X har &auml;r en lampa som indikerar vattnets temperatur. N&auml;r vattnet &auml;r under 40&deg;C lyser lampan gr&ouml;nt, mellan 40-70&deg;C bl&aring;tt och fr&aring;n 70&deg;C blir den r&ouml;dare och r&ouml;dare tills vattnet n&aring;r kokpunkten.</p> <p><strong>Varmh&aring;llningsfunktion <br /></strong>Du kan enkelt v&auml;lja &ouml;nskad temperatur och aktivera varmh&aring;llningsfunktionen med hj&auml;lp av knappsatsen p&aring; handtaget. Vattenkokaren st&auml;ngs av automatiskt efter 30 minuter i standby-l&auml;ge.</p> <p><strong>Torrkokningsskydd och kalkfilter </strong><br />F&ouml;r att f&ouml;rs&auml;kra dig om s&auml;ker anv&auml;ndning har vattenkokaren ett torrkokningsskydd som f&ouml;rhindrar att vattenkokaren skadas om vattnet tar slut. Dessutom har CVK5172X ocks&aring; ett kalkfilter som bidrar till att h&aring;lla vattnet rent och smakfullt.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Champagneglas

Champagneglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Siemens

Se alla produkter
Fönsterlampor

Fönsterlampor från PR Home

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Iittala

Se alla produkter