KitchenAid - KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Pebble Palm

Beställ KitchenAid - KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Pebble Palm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Vattenkokare 1,5 L Pebble Palm inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Vattenkokare med slät och rundad design. När du tar i produkten känner du hur gedigen den är.

Vattenkokaren är utrustad med temperaturmätare, och du kan justera temperaturen från 50°C-100°C. Vattenkokaren har en dubbelväggskonstruktion, vilket ger en bättre isolering som bidrar till att vattnet håller sig varmt längre tid, ljudnivån minskar och vattenkokaren är svalare att vidröra.Själva kannan är sladdlös när du lyfter den från basen.

Se gärna också

OBH Nordica Kettle Bronx 1.7L

<h2>Vattenkokare Kettle Bronx 1.7L OBH Nordica</h2> <p><strong>Stilren vattenkokare</strong><br />Letar du efter en effektiv, diskret och stilren vattenkokare? Bronx <a href="https://www.elon.se/koksapparater/vattenkokare">vattenkokare</a> fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/obh-nordica">OBH Nordica</a> kommer att passa dig perfekt! Den stilrena designen i rostfritt st&aring;l sm&auml;lter in i k&ouml;ksmilj&ouml;n. F&ouml;rest&auml;ll dig en lugn s&ouml;ndagsmorgon, en kopp te och ett vackert dukat frukostbord. Den h&auml;r diskreta och stilrena vattenkokaren h&ouml;r hemma p&aring; det frukostbordet, mitt bland tekopparna och det rostade br&ouml;det.</p> <p><strong>Flera finesse</strong>r<br />Den &auml;r l&auml;tthanterlig, med ett handtag med knapp f&ouml;r att &ouml;ppna locket och en signallampa som lyser bl&aring;tt n&auml;r vattnet kokar. Den har &auml;ven ett inbyggt skydd mot torrkokning, samt automatisk avst&auml;ngning n&auml;r vattnet n&aring;r kokpunkten eller n&auml;r vattenkokaren lyfts bort fr&aring;n basplattan. Den avskalade designen d&ouml;ljer ett effektivt v&auml;rmeelement som underl&auml;ttar reng&ouml;ringen. Med en kapacitet p&aring; 1,7 liter rymmer den mer &auml;n de flesta vattenkokare och passar perfekt vid matlagning. Vattenkokarens effekt p&aring; 2 200 watt inneb&auml;r snabb och effektiv uppv&auml;rmning.</p> <p><strong>Basplatta</strong><br />Basplattan &auml;r dekorerad med en kant av rostfritt st&aring;l, vilket ger ett enhetligt intryck och bidrar till en f&ouml;rh&ouml;jd kvalitetsk&auml;nsla. Kannan kan roteras i 360 grader n&auml;r den st&aring;r p&aring; plattan utan att det p&aring;verkar str&ouml;mkontakten.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från Georg Jensen

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Bosch

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
TV-apparater

TV-apparater från Philips

Se alla produkter