KitchenAid - KitchenAid Classic Vattenkokare 1,25 L Stål

Beställ KitchenAid - KitchenAid Classic Vattenkokare 1,25 L Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Classic Vattenkokare 1,25 L Stål inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Classic Vattenkokare 1,25 L från KitchenAid i kompakt och elegant design. Kokar upp vatten snabbt, och är enkel att använda.

En LED-indikator på av-/på-knappen visar tydligt när vattnet kokar. Vattenkokaren sitter på en plattform och kan roteras 360° för smidig användning.- Enkelväggskonstruktion i rostfritt stål med inre vattennivåmarkeringar, bred påfyllningsöppning, droppfri pip och ett smidigt aluminiumhandtag.- Solid, stabil och enkel att använda.- Löstagbart kalkfilter, plattform som kan roteras i 360° och aluminiumlock. .

Se gärna också

Elvita CVK5172X

<h2>Vattenkokare CVK5172X Elvita</h2> <p><a href="https://www.elon.se/koksapparater/vattenkokare">Vattenkokare</a> CVK5172X <a href="https://www.elon.se/varumarken/elvita-start">Elvita </a>&auml;r en snygg glasvattenkokare som har en kapacitet p&aring; 1,7 liter vatten. Men det &auml;r inte bara utseendet som imponerar. Den har ocks&aring; flera smarta funktioner som f&ouml;renklar<strong> </strong>din vardag.</p> <p><strong>Temperaturindikator </strong><br />En av de smarta funktionerna som CVK5172X har &auml;r en lampa som indikerar vattnets temperatur. N&auml;r vattnet &auml;r under 40&deg;C lyser lampan gr&ouml;nt, mellan 40-70&deg;C bl&aring;tt och fr&aring;n 70&deg;C blir den r&ouml;dare och r&ouml;dare tills vattnet n&aring;r kokpunkten.</p> <p><strong>Varmh&aring;llningsfunktion <br /></strong>Du kan enkelt v&auml;lja &ouml;nskad temperatur och aktivera varmh&aring;llningsfunktionen med hj&auml;lp av knappsatsen p&aring; handtaget. Vattenkokaren st&auml;ngs av automatiskt efter 30 minuter i standby-l&auml;ge.</p> <p><strong>Torrkokningsskydd och kalkfilter </strong><br />F&ouml;r att f&ouml;rs&auml;kra dig om s&auml;ker anv&auml;ndning har vattenkokaren ett torrkokningsskydd som f&ouml;rhindrar att vattenkokaren skadas om vattnet tar slut. Dessutom har CVK5172X ocks&aring; ett kalkfilter som bidrar till att h&aring;lla vattnet rent och smakfullt.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Orrefors

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Eva Solo

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Le Creuset

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter