KitchenAid - KitchenAid Midline Vattenkokare 1,7 L Crème

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stabil vattenkokare från KitchenAid, i genomtänkt design med display och med 6 temperaturinställningar från 50°C till 100°C. Kokaren bevarar den önskade temperaturen i upp till 30 minuter när den står på basen.

Vattenkokaren är tillverkad av stål, med ett mjukt och slitstarkt grepp. Den har en intelligent temperatursensor som kontrollerer vattnets temperatur på displayen – även när vattenkokaren inte är på basen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vattenkokare från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
Stelton - Danish Modern Emma Vattenkokare 1,2 L Grå

Vattenkokare från Stelton

Utforska allt inom Vattenkokare från Stelton.
Upp till 14% rabatt
Emerio - Vattenkokare Sladdlös Retrodesign 1,7 L

Vattenkokare från Emerio

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Emerio.
Upp till 30% rabatt
Anders Petter - Backaryd Vattenkokare 1,7 L Vit

Vattenkokare från Anders Petter

Missa inga bra priser på Vattenkokare från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Alessi - Plissé Vattenkokare 1,7 L Svart

Vattenkokare från Alessi

Visa produkter inom Vattenkokare från Alessi.
Upp till 17% rabatt
Zwilling - Enfinigy Vattenkokare Glaskanna Svart

Vattenkokare från Zwilling

Här har vi samlat Vattenkokare från Zwilling.
Upp till 16% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Midline Vattenkokare 1,7 L Crème

Vattenkokare från KitchenAid

Se vad KitchenAid har inom Vattenkokare.

Se gärna också

OBH Nordica Kettle Bronx 1.7L

<h2>Vattenkokare Kettle Bronx 1.7L OBH Nordica</h2> <p>F&ouml;r dig som s&ouml;ker efter den perfekta balansen mellan funktionalitet och stil, erbjuder <a href="https://www.elon.se/koksapparater/vattenkokare">vattenkokare</a>&nbsp;Kettle Bronx 1.7L fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/obh-nordica">OBH Nordica</a>&nbsp;just detta. Med en elegant och modern design i rostfritt st&aring;l sm&auml;lter den snyggt in i k&ouml;ket.</p> <p><strong>Smart design f&ouml;r s&auml;ker vardag</strong><br />Men det handlar inte bara om utseendet; Kettle Bronx &auml;r fullpackad med smarta funktioner. Ett ergonomiskt handtag med knapp f&ouml;r enkelt &ouml;ppnande av locket, en lysande bl&aring; signallampa som indikerar n&auml;r vattnet kokar samt olika s&auml;kerhetsfunktioner, s&auml;kerst&auml;ller anv&auml;ndarv&auml;nlighet och s&auml;kerhet. Vattenkokaren har inbyggt skydd mot torrkokning, samt automatisk avst&auml;ngning n&auml;r vattnet n&aring;r kokpunkten eller n&auml;r vattenkokaren lyfts bort fr&aring;n basplattan.&nbsp;</p> <p><strong>Kraft och kapacitet</strong><br />Detta &auml;r en vattenkokare som inte kompromissar med prestandan. Den avskalade designen g&ouml;mmer ett kraftfullt v&auml;rmeelement som inte bara snabbar p&aring; uppv&auml;rmningen utan ocks&aring; &auml;r l&auml;tt att reng&ouml;ra. Och med en gener&ouml;s kapacitet p&aring; 1,7 liter &auml;r vattenkokaren idealisk f&ouml;r s&aring;v&auml;l din dagliga tekopp som n&auml;r du beh&ouml;ver st&ouml;rre m&auml;ngder varmt vatten f&ouml;r matlagning eller g&auml;ster.</p> <p><strong>Genomt&auml;nkt basplatta</strong><br />Basplattan &auml;r lika genomt&auml;nkt designad som resten av vattenkokaren med en kant i rostfritt st&aring;l som f&ouml;rst&auml;rker det &ouml;vergripande utseendet och kvalitetsk&auml;nslan. Kannan &auml;r dessutom utformad f&ouml;r att kunna rotera 360&deg; p&aring; basplattan, utan att det p&aring;verkar str&ouml;mkontakten, vilket ger enkelhet och flexibilitet vid anv&auml;ndning.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024