Klong - Otto Flasköppnare 5 x 7,5 cm Mässing/Rostfri

Beställ Klong - Otto Flasköppnare 5 x 7,5 cm Mässing/Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Otto Flasköppnare 5 x 7,5 cm Mässing/Rostfri inom kategorin Vin- och flasköppnare.

Produktinformation

Otto kapsylöppnare är ett perfekt exempel på ett bruksredskap som har både god form och funktion. Flasköppnaren är formgiven av Gustav Rosén för Klong, och består av två plattor i rostfritt stål och mässing som har länkats samman.

Se gärna också

Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk

Med den här automatiska vinöppnaren 4 in 1 ur serien Cordless Collection från Cuisinart öppnar du snyggt och enkelt vinflaskan. Det enda du behöver göra är att hålla öppnaren över flaskan, den känner då automatiskt av korken och i ett svep tar tag och skjuter ut korken. Enklare än så här blir det inte.

Den automatiska vinöppnaren är försedd med allt du behöver för ditt vin: en integrerad skärare för att avlägsna folieomslaget, en Aerator som luftar vinet under tiden det hälls upp och en vakuumkork som du kan ställa in datum på. Den här vinöppnaren har allt i ett, förpackat i en snygg och lätthanterlig design.

Slipp batterier och trassliga sladdar, vinöppnaren är försedd med ett litiumbatteri som enkelt laddas upp vid behov med den medföljande USB-kabeln. För ett fullt batteri laddas vinöppnaren i 2,5 timmar och är då kapabel att öppna 50 flaskor. Den är även utrustad med lampor som visar batterinivån så du enkelt kan se när det är dags att ladda. Kan användas för att öppna både syntetiska och naturliga korkar. Torka av vinöppnaren med lätt fuktad trasa vid behov, skölj vakuumkorken och aeratorn i varmt vatten. Produkten har 2 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Le Creuset

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Samsung

Se alla produkter
Drycker

Drycker från Aarke

Se alla produkter