Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Vinstopp 5x3,5 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vinstopp 5x3,5 cm från AdHoc är designad för att passa alla typer av flaskor och är lätt att använda. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Vinförslutare och hällpipar från andra varumärken

Upp till 8% rabatt
WMF - Vino Vinpump

Vinförslutare och hällpipar från WMF

Utforska allt inom Vinförslutare och hällpipar från WMF.
Upp till 13% rabatt
Peugeot - Epivac Vakuumpump Svart

Vinförslutare och hällpipar från Peugeot

Missa inga bra priser på Vinförslutare och hällpipar från Peugeot.
Pulltex - Vindekantör

Vinförslutare och hällpipar från Pulltex

Se produkter inom Vinförslutare och hällpipar från Pulltex.
VACU VIN - Stopper 3-pack

Vinförslutare och hällpipar från VACU VIN

Visa produkter inom Vinförslutare och hällpipar från VACU VIN.
Alessi - Noè Droppfångare Blank

Vinförslutare och hällpipar från Alessi

Se vad Alessi har inom Vinförslutare och hällpipar.
Le Creuset - WA-137 vinpump

Vinförslutare och hällpipar från Le Creuset

Här har vi samlat Vinförslutare och hällpipar från Le Creuset.

Se gärna också

Coravin - Coravin Limited Edition Timeless Six+ med Väska

Coravin Limited Edition Timeless Six+ med Väska är 2023 Limited Edition vinkonserveringssystem. Den nya utgåvan 'Mist'-färgen är både elegant och i linje med en mörkare färgpalett som är historiskt populär.Coravins Timeless Six+ är baserad på både ett packformat och färgfinish som har visat sig vara bästsäljare under tidigare år. Den tidlösa enheten har revolutionerat sättet vi utforskar vin på. Utforska viner genom att hälla upp ett glas från vilken flaska som helst, när som helst, samtidigt som du bevarar det återstående vinet i månader eller till och med år - med Coravin Timeless Six+ är det möjligt.Den nya utgåvan 'Mist'-färgen är både elegant och i linje med en mörkare färgpalett som är historiskt populär.Timeless Six+-paketet innehåller alla tillbehör du som vinälskare behöver:1 x Timeless Six System3 x Coravin PureTM kapslar6 x Coravin skruvlock1 x Luftare1 x väska1 x förvaringsväska1 x nålCoravin är ett globalt vinteknikföretag med uppdrag att inspirera vinutforskning genom innovationer som ger alla möjlighet att välja. Våra revolutionerande produkter låter vinälskare prova nya viner eller smaka på speciella flaskor över tid genom att se till att det sista glaset smakar lika bra som de första veckorna, månaderna, till och med åren senare.Med tillgänglighet i över 60 länder och drivna av ett team av passionerade chefer med djup erfarenhet av konsumentprodukter, förändrar vi hur världen dricker vin. Vår globala detaljhandel, restaurang och vingård växer snabbt eftersom vi driver några av världens bästa vin-på-glas-program på restauranger runt om i världen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024