Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack

Beställ Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Limelight vinglas XL från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form.

En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfalt i kristallen.

Glasen säljs i 2-pack.Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning.

Se gärna också

Zalto - Denk'Art Vinglas Burgundy 2-pack 96 cl -25%

Vinglas Burgundy från österrikiska Zalto i serien Denk’Art. Den prisbelönta serien av vackra munblåsta glas är döpt efter prästen Hans Denk, som anses vara en av de största vinexperterna från Österrike.

Att dricka vin ur ett väl balanserat glas är en upplevelse, och Zaltos vinglas passar för både den kunniga vinkännaren och konnässören som vill ha ett elegant glas med fjäderlätt känsla till festen eller vardagen. Glasen går att diska i diskmaskin, så de blir lätt favoriter.

Ett Burgundy glas, eller Bourgogneglas som det också kallas, är anpassat för viner med högre syra. Till dessa hör bland andra, Pinot Noir, Barolo, Barbaresco, Rioja och Beaujolais. Även klassiker om Chianti passar bra i ett burgundy glas.

Zalto har producerat munblåsta glas av hög kvalité i sex generationer, och är beläget i österrikiska Neunagelberg sedan 2006. De en otrolig känsla för hantverk och tradition, och levererar vinglas i världsklass till sommelierer och vinälskare runtom i världen.

Om du vill ha lite mer kuriosa till vinet så har man till Denk’Art-serien använt sig av vinklarna 24°, 48° och 72° till formen på glasen, vilka är detsamma som jordens lutningsvinklar.

I serien Denk’Art ingår även flera olika sorters vinglas, vattenglas, ölglas, karaffer och dekanteringskaraffer.

- Tål att diskas i diskmaskin
- Tillverkad i vacker munblåst kristall
- Passar för viner med hög syra
- Kommer i set om 2 glas

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter
Mobiltelefoner

Mobiltelefoner från Doro

Se alla produkter
Julstjärnor

Julstjärnor från Watt & Veke

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Oxo

Se alla produkter