Alessi - Alessi Alessi vinkylare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vinkyllare producerad av Alessi.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Vinkylare och champagnekylare från andra varumärken

Upp till 2% rabatt
Skultuna - Champagnekylare 23 cm

Vinkylare och champagnekylare från Skultuna

Visa produkter inom Vinkylare och champagnekylare från Skultuna.
Upp till 9% rabatt
WMF - Jette Champagnekylare

Vinkylare och champagnekylare från WMF

Visa produkter inom Vinkylare och champagnekylare från WMF.
Culinary Concepts - Heritage Champagnekylare med Läderhandtag

Vinkylare och champagnekylare från Culinary Concepts

Visa produkter inom Vinkylare och champagnekylare från Culinary Concepts.

Se gärna också

Sagaform - Billi Vinkylare 3 L Klar

Sagaform Billi vinkylare har en unik och karakteristisk design som är tydligt förknippad med varumärket. Denna vinkylare är en praktisk och stilfull lösning för att hålla drycker kylda under varma sommardagar. När den inte används som kylare kan den också användas som en dekorativ vas för sommarens blommor, vilket gör den till en mångsidig produkt.Vinkylaren är tillverkad av återvunnen PET (rPET), vilket ger den en hållbar och miljövänlig profil. Designen, skapad av Studio Sagaform, inkluderar genomtänkta detaljer som dekorativa ränder och två hål för enkel hantering. Med en rekommendation för handdisk för att förlänga livslängden är denna vinkylare avsedd för kylda drycker. Storleken är 18x18 cm med en kapacitet på 3 liter, vilket gör den idealisk för att hålla dina favoritdrycker svala och redo att serveras.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024