Sidan innehåller annonslänkar

Coravin - Nål snabb

Beställ Coravin - Nål snabb på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coravin - Nål snabb inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

Faster Pour Needle är bredare än Coravins Standard Needle, och är konstruerad för att snabbt hälla av vin från flaskor med korkar som är i gott skick. Faster Pour Needle är över 20% snabbare än Standard Needle.Alla Coravin-nålar är tillverkade av rostfritt stål och är belagda med teflon, vilket gör dem hållbara och enkla att föra in - hundratals gånger.

Se gärna också

Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk

Med den här automatiska vinöppnaren 4 in 1 ur serien Cordless Collection från Cuisinart öppnar du snyggt och enkelt vinflaskan. Det enda du behöver göra är att hålla öppnaren över flaskan, den känner då automatiskt av korken och i ett svep tar tag och skjuter ut korken. Enklare än så här blir det inte.

Den automatiska vinöppnaren är försedd med allt du behöver för ditt vin: en integrerad skärare för att avlägsna folieomslaget, en Aerator som luftar vinet under tiden det hälls upp och en vakuumkork som du kan ställa in datum på. Den här vinöppnaren har allt i ett, förpackat i en snygg och lätthanterlig design.

Slipp batterier och trassliga sladdar, vinöppnaren är försedd med ett litiumbatteri som enkelt laddas upp vid behov med den medföljande USB-kabeln. För ett fullt batteri laddas vinöppnaren i 2,5 timmar och är då kapabel att öppna 50 flaskor. Den är även utrustad med lampor som visar batterinivån så du enkelt kan se när det är dags att ladda. Kan användas för att öppna både syntetiska och naturliga korkar. Torka av vinöppnaren med lätt fuktad trasa vid behov, skölj vakuumkorken och aeratorn i varmt vatten. Produkten har 2 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Pyrex

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter