Sidan innehåller annonslänkar

Edward Blom - Whiskyglas / Tastingglas 42 cl Som ungdom ska

Jämför produkt Edward Blom - Whiskyglas / Tastingglas 42 cl Som ungdom ska online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Edward Blom - Whiskyglas / Tastingglas 42 cl Som ungdom ska i kategorin Whiskyglas här hos oss.

Produktinformation

Edward Blom fortsätter att sätta guldkant på vår tillvaron. Nu finns det även Whisky/Tastingglas i Edward Blom Collection, med samma härliga ordspråk som alltid.Glaset har en skön tyngd och är dekorerat med en guldkant överst.

Se gärna också

Riedel - Bar Tumbler Whisky Optical O Whiskyglas 2-pack -32%

Whisky Optical O Whiskyglas är ett lyxigt whiskyglas från Riedel ur deras populära serie ”Optical O”. Framtaget för alla whiskeyälskare och fungerar väl för både drinkar som Old Fashioned-glas, tumbler eller rocksglas.

Optical O är inspirerad från Riedels ”The O Wine Tumbler” serie men har ett lätt optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att glasen blir aningen större på insidan.

Whisky Optical O Whiskyglas levereras i ett 2-pack och framhäver nyanserna av din dryck då designen tillåter drycken att öppna upp sig. Glasen rymmer 34,4cl är en fröjd för världens whiskeyfantaster.

Riedel är en högkvalitativ vinglastillverkare i Kufstein, Österrike, Det familjeägda företaget har funnits inom familjen i 250 år och kännetecknas av deras formning av glas som anpassar sig efter drycken och förstärker smakupplevelserna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Whiskyglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Smeg

Se alla produkter