Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl

Jämför produkt Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl i kategorin Whiskyglas här hos oss.

Produktinformation

Lekfullt tumblerglas med en björn i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl.En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig.

Se gärna också

Aida - Harvey Whiskyglas 31 cl 4-pack

Set med 4 whiskyglas med en volym på 31 cl från danska aidas Harvey-kollektion.

Det finns väl inget bättre än att slå sig ned i salongen efter en mastig middag med ett glas whisky i handen? Detta set med 4 whiskyglas från aidas Harvey-serie låter dig avnjuta din whisky på allra bästa sätt, vare sig du föredrar en irländsk som den är eller en skotsk med is. Whiskyglasen har tillverkats i blyfritt glas av högsta kvalitet, och har utsmyckats med ett exklusivt elegant mönster som har designats med inspiration tagen från klassiska kristallglas. Glasen rymmer upp till 31 cl av den lagrade drycken, och kan självklart rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Köksknivar

Köksknivar från Professional Secrets

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Georg Jensen

Se alla produkter
Steamers  ångstationer

Steamers ångstationer från Tefal

Se alla produkter