Kosta Boda - New Friends Tumbler Fågel 46 cl

Jämför produkt Kosta Boda - New Friends Tumbler Fågel 46 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - New Friends Tumbler Fågel 46 cl i kategorin Whiskyglas här hos oss.

Produktinformation

Lekfullt tumblerglas med en fågel i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl.En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig.

Se gärna också

Riedel - Bar Tumbler Whisky Fire Whiskyglas 2-pack -25%

Whisky Fire Whiskyglas är ett favoritglas bland Riedels Whisky fantaster och är en del av Riedels Bar Tumbler Serie. Glaset är speciellt avsett och framtaget för whisky och whiskydrinkar men fungerar även som ett vanligt mindre dricksglas för dem som gillar designen.

Whiskyglaset kommer i ett fint 2-pack och kallas ”fire” på grund av dess eldliknande design. Glaset är något nättare än glasmodellen ”Spey” från samma serie.

Samla vännerna och blanda en whiskydrink och servera med stil med detta exklusiva set.

Prova din egen whisky Sour. Du behöver:

-5 cl Whisky (förslagsvis bourbon)

-3 cl citronsaft

-2 cl sockerlag

-1 äggvitaBlanda alla ingredienser i en shaker. Skaka sedan ordentligt utan is för att bygga upp ett bra skum från äggvitan. Tillsätt sedan generöst med is och skaka igen. Sila ner drinken i ditt Whisky Fire glas och garnera med angostura bitter för maximal smakupplevelse.

Whisky Fire Whiskyglas från Riedel rymmer 29,5 cl och i serien ingår höga och låga glas såväl som set.

Detta glas inspirerades från den franska art nouveau-epoken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Aida

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Muurla

Se alla produkter
Mat

Mat från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Rolf Berg Keramik

Se alla produkter