Kosta Boda - New Friends Tumbler Groda 46 cl

Jämför produkt Kosta Boda - New Friends Tumbler Groda 46 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - New Friends Tumbler Groda 46 cl i kategorin Whiskyglas här hos oss.

Produktinformation

Lekfullt tumblerglas med en groda i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl.En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig.

Se gärna också

Riedel - Bar Tumbler Whisky Optical O Whiskyglas 2-pack -25%

Whisky Optical O Whiskyglas är ett lyxigt whiskyglas från Riedel ur deras populära serie ”Optical O”. Framtaget för alla whiskeyälskare och fungerar väl för både drinkar som Old Fashioned-glas, tumbler eller rocksglas.

Optical O är inspirerad från Riedels ”The O Wine Tumbler” serie men har ett lätt optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att glasen blir aningen större på insidan.

Whisky Optical O Whiskyglas levereras i ett 2-pack och framhäver nyanserna av din dryck då designen tillåter drycken att öppna upp sig. Glasen rymmer 34,4cl är en fröjd för världens whiskeyfantaster.

Riedel är en högkvalitativ vinglastillverkare i Kufstein, Österrike, Det familjeägda företaget har funnits inom familjen i 250 år och kännetecknas av deras formning av glas som anpassar sig efter drycken och förstärker smakupplevelserna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Aida

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Kenwood

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter