Cult Design - Fragaria Assiett 19 cm 2-pack

Jämför produkt Cult Design - Fragaria Assiett 19 cm 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Fragaria Assiett 19 cm 2-pack i kategorin Assietter här hos oss.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Fragaria Ananassa kommer dessa assietter i tåligt stengods, perfekt till förrätt eller dessert. Fragaria Ananassa heter jordgubbar på latin, döpta av botanisten Carl von Linné.

Assietterna är vackert dekorerade med härliga jordgubbar och blad. Tål både maskindisk och mikro.

Se gärna också

Rig-Tig - Moomin ABC Tallrik Djup 15 cm Vit/Turqouise

Liten djup tallrik med ett siffermönster med Mumintema och en diameter på 15 cm från RIG-TIG.

Nu kan alla matstunder bli lärorika stunder för ditt barn med denna mindre djupa tallrik med ett roligt siffermönster från danska RIG-TIG. Den djupa tallriken från RIG-TIGs Mumin ABC-kollektion är speciellt formgiven för mindre händer och har mjukt upphöjda kanter och en perfekt rundad botten som gör det enkelt för ditt knytte att äta från den. När ditt barn har ätit färdigt kan matstunden förvandlas till en kul lärostund tack vare det fantasifulla siffermönstret som besmyckar skålens botten; här har alla karaktärer från Mumindalen samlats runt sina favoritsiffror och tillsammans inspirerar de till roliga sifferlekar som är perfekta för att väcka ditt barns intresse för matematik. Tallriken är tillverkad i BPA-fri polypropenplast som både är barnvänligt och hållbart och tål fall från matbordshöjder utan problem. Tallriken mäter 15 cm i diameter och kan både rengöras i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. Tallriken finns i färgerna laxrosa och turkos.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Afroart

Se alla produkter
Ljusslingor ute

Ljusslingor ute från Konstsmide

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Serax

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Alessi

Se alla produkter