Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack

Jämför produkt Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Chef & Sommelier - Sublym Champagneglas 21 cl 6-pack i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

Sublym Champagneglas i praktiskt 6-pack från Chef & Sommelier är det perfekta Champagneglaset.Med sin smala form, den långa och tunna foten i kombination med det bländande glaset är Sublyme kollektionen given när det ska serveras bubbel, både till vardags och fest. .

Se gärna också

Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack -25%

Set med 2 högkvalitativa champagneglas i blyfritt glas från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.

Fira in det nya året eller andra storslagna högtider med ett av dessa vackra champagneglas i din hand. Dessa glas från aidas Passion Connoisseur-serie är speciellt designade så att champagne och andra mousserande viner som avnjuts ur dem kommer till sin fulla rätt, med hjälp av kupan som har speciella punkter på botten som optimerar det mousserande vinets bubbeltid. Champagneglasen är perfekta för alla sorters champagne, mousserande viner samt dessertviner såsom Sauternes, och har en modern design med glas av kristallik kvalité och tunna stjälkar som gör de otrolig bekväma att hålla i. Glasen är tillverkade i blyfritt glas och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Gustavsberg

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Afroart

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Elvita

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Siemens

Se alla produkter