Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Grå

Beställ Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Tray Circle Fat 30 cm Grå inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Tray Circle från Cooee Design är en serie stilrena fat eller brickor tillverkade av rostfritt stål med matt och mjuk finish. Komplettera gärna med andra former och färger från Cooee.

Diameter 30 cm. Brickan finns i flera färger och storlekar.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Bitz - Kuverttallrik 22x12,8 cm Gräddvit -25%

Rektangulär kuverttallrik som tillför det lilla extra till dukningen. Går även bra att använda som serveringsfat förslagsvis till matbrödet eller till tapasbrickan. Den rustika stengodstallriken finns i flera härliga färger och har en blank yta med naturliga färgskiftningar tack vare den reaktiva glasyren. Detta ger varje tallrik ett unikt uttryck.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Gram

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Louise Roe Copenhagen

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Big Green Egg

Se alla produkter